Portada Serveis Comunicació Ambiental
Campanyes de comunicació i sensibilització ambiental

Campanyes de comunicació i sensibilització ambiental

Disenyem i desenvolupem campanyes de comunicació i sensibilització creatives i adaptades a les necessitats de cada client per donar a conèixer valors naturals i de sostenibilitat així com promoure actituds responsables.

Elaborem l’estratègia i realitzem la implantació de les accions de comunicació,  sensibilització i participació, adaptades a les necessitats de cada client (punts informatius al carrer, visites porta a porta, xerrades informatives, tallers, etc.).

Les campanyes són desenvolupades per personal tècnic especialitzat, garantint la qualitat del servei amb continguts de rigor, dissenys creatius i formats innovadors i sostenibles.

Al llarg de la campanya es duu a terme un seguiment continuat (amb el lliurament d'informes periòdics) i una avaluació dels resultats mitjançant una memòria al final del període d’execució.

Temàtiques: recollida selectiva de residus, compostatge, estalvi d'aigua, estalvi energètic, consum responsable, mobilitat, civisme i neteja viària, prevenció del mosquit tigre, tinença responsable d’animals i conservació de la natura.

 

Contacte

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, sense cap compromís, i et respondrem el més aviat possible.

Explica'ns la teva idea i t'oferirem un servei a mida.

 

652 682 834 / 635 652 427

info(at)econimbus.cat

El Masnou / Sabadell

 

 

@ 2020 Econimbus

Pàgina web optimitzada per a Internet Explorer 11, Google Chrome i Mozilla Firefox.