Portada Serveis Comunicació Ambiental
Comunicació i sensibilització

Oferim un servei integral d’accions de comunicació i màrqueting per a apropar els valors de sostenibilitat i responsabilitat a tota la ciutadania.

Realitzem tot tipus d’accions de comunicació i sensibilització ambiental dirigides a fomentar actituds sostenibles i respectuoses amb l’entorn. Som especialistes en el disseny d'estratègies creatives i eficaces sobre medi ambient i civisme.

Destinataris dels serveis: administració pública, empreses concessionàries de serveis públics, equipaments municipals (culturals i ambientals), empreses, entitats, etc.

 

Disenyem i desenvolupem campanyes de comunicació i sensibilització creatives i adaptades a les necessitats de cada client per donar a conèixer valors naturals i de sostenibilitat així com promoure actituds responsables.

Elaborem l’estratègia i realitzem la implantació de les accions de comunicació,  sensibilització i participació, adaptades a les necessitats de cada client (punts informatius al carrer, visites porta a porta, xerrades informatives, tallers, etc.).

Les campanyes són desenvolupades per personal tècnic especialitzat, garantint la qualitat del servei amb continguts de rigor, dissenys creatius i formats innovadors i sostenibles.

Al llarg de la campanya es duu a terme un seguiment continuat (amb el lliurament d'informes periòdics) i una avaluació dels resultats mitjançant una memòria al final del període d’execució.

Temàtiques: recollida selectiva de residus, compostatge, estalvi d'aigua, estalvi energètic, consum responsable, mobilitat, civisme i neteja viària, prevenció del mosquit tigre, tinença responsable d’animals i conservació de la natura.

 

 

 

Material de difusió

Material de difusió

Dissenyem i editem productes i materials que faciliten i fomenten els coneixements sobre diferents temàtiques, personalitzats segons els objectius i els destinataris.

A partir dels continguts que es pretenen difondre es dissenya i s’edita el material en diversos suports, gràfic i/o audiovisual, per arribar de la millor manera possible al públic objectiu.

Aquest material de difusió s’orienta cap a ajuntaments, museus, parcs naturals, parcs urbans i altres equipaments ambientals i culturals per tal que el públic objectiu tingui tota la informació i pugui gaudir d’una forma més completa de l’espai o l’activitat.

 

Disseny de l’estratègia i d’elements de difusió i comunicació (elements de senyalització, plafons informatius, vídeos promocionals, codis QR, etc.) per a itineraris naturals o instal•lacions ambientals, culturals i municipals, posant en valor les seves característiques, activitats i/o serveis.

Els elements informatius de suport a les visites, a part de proporcionar informació d’interès pels usuaris i visitants, promoure l’aprenentatge i fomentar la difusió de valors, converteixen les instal•lacions o els espais naturals en llocs viu, amb personalitat i són una via d’apropament directe a la comunitat.

 

Esdeveniments de temàtica ambiental

Esdeveniments de temàtica ambiental

Disseny i organització d’esdeveniments (fires, festes i jornades) destinats a donar a conèixer els valors de la sostenibilitat. El disseny es fa tenint en compte el públic al que va destinat però sempre de forma que sigui adequat, entenedor i amè.

 

Contacte

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, sense cap compromís, i et respondrem el més aviat possible.

Explica'ns la teva idea i t'oferirem un servei a mida.

 

652 682 834 / 635 652 427

info(at)econimbus.cat

El Masnou / Sabadell

 

 

@ 2020 Econimbus

Pàgina web optimitzada per a Internet Explorer 11, Google Chrome i Mozilla Firefox.