Portada Serveis Educació Ambiental
Geocaching i buscatresor educatiu

Geocatxing educatiu

El geocatxing (o geocerca) educatiu és una activitat lúdica, que es pot jugar tant a la ciutat com a la natura i que consisteix en buscar tresors amagats mitjançant un aparell GPS, com si fóssim antics pirates a la recerca d'un tresor. La recompensa de jugar a aquest joc té dues vessants diferents però ambdues igual de gratificants. Per una banda, el fet de gaudir del viatge fins a arribar al tresor, ja que sempre es poden descobrir racons d'una ciutat que no coneixíem o gaudir d'excursions a peu a la natura. I, per altra banda, tenim la recompensa de trobar el tresor.

Els tresors consisteixen en recipients hermètics que contenen diferents tipus de fitxes i objectes de temàtiques variades: culturals (a pobles, ciutats, museus, etc.) o de caire naturalista (a parcs naturals, parcs urbans, etc.) i en els que es pot plantejar als participants alguna pregunta o joc sobre la temàtica escollida.

Aquest servei és una bona eina per donar a conèixer diferents aspectes d’un municipi, museu o parc natural.

 

Contacte

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, sense cap compromís, i et respondrem el més aviat possible.

Explica'ns la teva idea i t'oferirem un servei a mida.

 

652 682 834 / 635 652 427

info(at)econimbus.cat

El Masnou - Sabadell

 

 

@ 2020 Econimbus

Pàgina web optimitzada per a Internet Explorer 11, Google Chrome i Mozilla Firefox.