Portada Serveis Educació Ambiental

 

 

Material didàctic

Material didàctic

Dissenyem i elaborem productes i materials que faciliten i fomenten el coneixement sobre temàtiques diverses, adaptant-los als objectius i al públic destinatari. Aquests materials didàctics s’orienten cap a l'educació ambiental en centres educatius, museus, parcs naturals i equipaments municipals per tal que el missatge arribi i sigui entenedor per al públic objectiu.

També elaborem elements educatius i de comunicació online, com jocs interactius o vídeos (de curta durada), per tal de difondre continguts mediambientals a distància, a través de la web i les xarxes socials.

Els quaderns i les maletes didàctiques així com els materials en suport multimèdia constitueixen eines excel•lents a l'hora d'explicar continguts i de reforçar coneixements.

Aquest servei és una bona eina per a elaborar materials amb continguts que promoguin valors de sostenibilitat en empreses, museus, parcs naturals i administració pública en general.

 

 

 

Contacte

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, sense cap compromís, i et respondrem el més aviat possible.

Explica'ns la teva idea i t'oferirem un servei a mida.

 

652 682 834 / 635 652 427

info(at)econimbus.cat

El Masnou - Sabadell

 

 

@ 2020 Econimbus

Pàgina web optimitzada per a Internet Explorer 11, Google Chrome i Mozilla Firefox.