Portada Serveis Responsabilitat Social Empresa
Responsabilitat Social

La Responsabilitat Social Corporativa (RSC) es defineix com la contribució activa i voluntària a la millora social, econòmica i ambiental per part de les empreses amb l’objectiu de millorar la seva competitivitat i el seu valor afegit.

Ser socialment responsable significa complir plenament amb les obligacions jurídiques i, també, anar més enllà, invertint en el capital humà i en les relacions amb l’entorn.

Oferim un ampli ventall de serveis per a que l’empresa incorpori accions de millora social i ambiental en les seves operacions comercials, processos productius i relacions amb els seus grups d’interès com els clients, els proveïdors, els  treballadors, etc.

Destinataris dels serveis: empreses, entitats i administració pública.

 

Formació i sensibilització ambiental orientada als treballadors de l'empresa

Formació i sensibilització als treballadors

Xerrades i tallers per formar i sensibilitzar als treballadors de l’empresa sobre els diversos aspectes de la política ambiental de l’empresa que es vulguin potenciar o sobre les seves obligacions en relació a la legislació vigent.

Aquestes xerrades i tallers es dissenyaran conjuntament amb l’equip responsable de l’empresa per tal que el seu contingut sigui el més acurat i adequat possible i, d’aquesta manera, incidir en els valors a transmetre.

Programes de retorn a la natura

Programes de retorn a la natura

Creació de programes d’educació ambiental dirigits a centres educatius de l’entorn proper a l’empresa per tal de donar a conèixer els valors de sostenibilitat que aquesta promou, de cara a millorar la relació amb el seu entorn, tant social com ambiental.

Aquests programes es dissenyaran en base a les directrius establertes pels responsables de l’empresa per tal que s’adeqüin al màxim als valors que aquesta vol transmetre. Per altra banda, i gràcies a la nostra extensa experiència en educació ambiental, s’elaboraran i duran a terme activitats (tallers, jocs i xerrades) adequades al públic al que l’empresa vol arribar.

 

Jornades de natura

Jornades de natura

Organització de sortides a la natura, tant en horari laboral com fora d’aquest, per tal de gaudir d’un dia a la natura mentre es tracten valors ambientals i de cooperació en el treball.

Es tractaran els valors que l’empresa desitgi transmetre als seus treballadors, famílies i/o clients, en un ambient distès on participaran d’activitats que potenciaran el treball en equip.

 

Jornades de voluntariat ambiental

Jornades de voluntariat ambiental

Una altra proposta és la de realitzar jornades de voluntariat ambiental en les que l’empresa col·labora en algun projecte de millora ambiental (reforestació, neteja, etc.).

Aquest projecte es pot dur a terme per part dels seus treballadors i famílies o es pot, simplement, patrocinar per tal que la població de l’entorn hi participi, donant a conèixer, d’aquesta manera, els valors ambientals de l’empresa.

 

Dissenyem i organitzem esdeveniments, festes o jornades de portes obertes destinades a donar a conèixer els valors de l’empresa als seus clients, treballadors i famílies, proveïdors...

La jornada acostuma a consistir en una sèrie de xerrades, jocs i tallers per al públic destinatari (adult i/o infantil) en la que es dóna a conèixer l’empresa, es fomenta les interrelacions entre els treballadors i, alhora, es fa difusió dels valors ambientals pels quals aposta l’empresa.

 

Visites guiades

Visites guiades

Gestió de les visites guiades a l’empresa per mostrar a diferents col·lectius el funcionament de la mateixa i el seus valors.

Com a complement de les visites, es poden dissenyar i produir elements de senyalització, plafons informatius, visites virtuals, vídeos promocionals, codis QR o material informatiu i educatiu per tal de proporcionar informació d’interès als usuaris i visitants.

 

Contacte

Contacta amb nosaltres

Si vols més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, sense cap compromís, i et respondrem el més aviat possible.

Explica'ns la teva idea i t'oferirem un servei a mida.

 

652 682 834 / 635 652 427

info(at)econimbus.cat

El Masnou - Sabadell

 

 

@ 2020 Econimbus

Pàgina web optimitzada per a Internet Explorer 11, Google Chrome i Mozilla Firefox.