Portada sortida de tardor La Castanyada
Sortida de tardor La Castanyada

Per celebrar l'arribada de la tardor i la Castanyada fem una passejada per un bosc del nostre entorn on podem trobar castanyers i altres arbres caducifolis. Al llarg de la sortida es tracten diferents aspectes del bosc (la tardor, el bosc mediterrani, arbres de fulla caduca i perenne, el castanyer, la castanya, els usos tradicionals del bosc, etc.) així com algun conte o llegenda en relació a la castanyada.

Els participants gaudeixen d'un matí de tardor a la natura en el que descobreixen un dels arbres més emblemàtics, el castanyer, alhora que juguen i fan esport a l'aire lliure.

La sortida es pot realitzar al Parc Natural del Montseny o al el Parc del Montnegre i el Corredor, segons convingui al grup.

Sortida adreçada a educació infantil, primària, secundària, batxillerat i adults. L'excursió s'adapta als diferents nivells educatius i edats.

Es pot dur a terme en català, castellà o anglès (metodologia CLIL, Content and Language Integrated Learning).

Es proporcionaran tots els materials didàctics necessaris per dur a terme la sortida amb la millor qualitat (quadern de camp, fitxes didàctiques, guies, fotografies, etc.).

 

  • Durada: 3 hores
  • Preu: 5.5€/participant (sense IVA)
  • Grup mínim: 15 persones

 

Contacte

Contacta amb nosaltres

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, sense cap compromís, i et respondrem el més aviat possible.

Explica'ns la teva idea i t'oferirem un servei a mida.

 

652 682 834 / 635 652 427

info(at)econimbus.cat

El Masnou - Sabadell

 

 

@ 2015 Econimbus

Pàgina web optimitzada per a Internet Explorer 11, Google Chrome i Mozilla Firefox.