Portada taller de tardor A caçar bolets
Taller "A caçar bolets!"

Per celebrar l'arribada de la tardor i l'època dels bolets, proposem la realització d'un taller educatiu i, alhora, lúdic, per tal de conèixe'ls d'aprop i aprendre a identificar les principals espècies existents al nostre territori.

Els participants gaudeixen d'un taller en el que es parla sobre els principals bolets del nostre entorn, diferenciant aquells comestibles dels que no ho són i com els podem reconèixer a partir de les seves característiques físiques. També es parla de les diferents espècies que podem trobar segons el tipus de bosc així com sobre la cultura i la gastronomia al voltant del bolet.

Per finalitzar, es duu a terme un joc per posar en pràctica els coneixements adquirits i una manualitat consistent en la creació d'un bolet a partir de diferents materials.

Taller adreçat a educació infantil, primària, secundària, batxillerat i adults. El taller s'adapta als diferents nivells educatius i edats.

Es pot dur a terme en català, castellà o anglès (metodologia CLIL, Content and Language Integrated Learning).

Es proporcionaran tots els materials didàctics necessaris per dur a terme el taller amb la millor qualitat (fitxes didàctiques, guies, fotografies, material per a la manualitat, etc.).

 

  • Durada: 2 hores
  • Preu: 100€/taller (activitat exempta d'IVA)
  • Grup màxim: 25 persones

 

El taller també es pot dur a terme com a part d'una fira o altre esdeveniment, dirigit a públic infantil o adult, i sense un número limitat de participants. Demanar pressupost.

Contacte

Contacta amb nosaltres

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, sense cap compromís, i et respondrem el més aviat possible.

Explica'ns la teva idea i t'oferirem un servei a mida.

 

652 682 834 / 635 652 427

info(at)econimbus.cat

El Masnou - Sabadell

 

 

@ 2020 Econimbus

Pàgina web optimitzada per a Internet Explorer 11, Google Chrome i Mozilla Firefox.